Двойка, която е женена от 75 години, разкри  каква е

...
Двойка, която е женена от 75 години, разкри  каква е
Коментари Харесай

Ето каква е тайната на дългия и щастлив семеен живот

Двойка, която е женена от 75 години, разкри  каква е тайната за благополучен и дълъг брак. Може и да не ви се има вяра, само че тя в действителност се крие в " ежедневните кавги ".

Столетната двойка от английския град Кетъринг живее дружно към този момент цели 75 години. Жозефин и Алфред Уотърфийлд са уверени, че ежедневните им разногласия са избавили техния брак от раздробяване, оповестява The Mirror.

Двамата се срещнали в бар година преди експлоадирането на Втората международна война. Минали под венчило през 1947 година и са женени към този момент 75 години. Наскоро брачният партньор и брачната половинка отпразнуваха стотните си рождени дни.

Имат четирима внуци и още толкоз правнуци.



Единият им наследник, 74-годишният Алън, споделя, че родителите му в действителност постоянно се карали.

„ Нищо съществено, просто свада “, изяснява той. Бракът рядко продължава толкоз дълго в наши дни, тъй че те вършат всичко както би трябвало, което е ужасно. Това е вяра за всички ни “, добавя той.

Двойката се е преместила в старешки дом едвам тази година. Преди това те са били дейни в продължение на няколко десетилетия в град Кърби. Жозефин постоянно свирила на пиано в локалният пъб, с цел да забавлява посетителите, написа Вести.бг.



Алфред, който е работил като стоманолеяр, отпразнува своите 100 години на 19 ноември 2021 година Жозефин навърши 100 години на 4 октомври тази година.

По мотив годишнината им, внуците им решили да ги изненадат с тържество в старческия дом, където личният състав приготвил специфична торта.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР